Om Lejligheden

La Fuente del Paraiso

Dejlig 3 værelses lejlighed i stueplan i hus til 2.sal.  Der er to terrasser m. havemøbler ud til flot fælles haveanlæg med både voksen- og børnepool. Lejligheden har to soveværelser, badeværelse, stor stue, spisestue og køkken med alle hårde hvidevarer.

Lejligheden er fuldt og lækkert møbleret med nye lædersofaer og indrettet med alt det nødvendige udstyr: vaskemaskine, opvaskemaskine, ovn, mikroovn, stort køleskab og fryser, kaffemaskine, el-kedel og brødrister.  Endvidere har lejligheden aircondition/varmepumpe, TV, DVD, video og stereoanlæg. Der forefindes endvidere strygejern og –bræt, støvsuger mm.

Bebyggelsen består af 32 huse, som ligger i et lukket haveanlæg med security og aflåst underjordisk garageanlæg. Gangafstand til stand over gangbro med trapper samt lidt længere væk via gangbro med rampe. Det er også muligt at køre i bil og parkere ved den dejlige strand El Saladillo.  I nærområdet/gangafstand findes tillige mange restauranter, barer og cafeer, slagter, flere mindre supermarkeder samt andre butikker. Indenfor kort afstand de store supermarkeder Mercadona og SuperSol.

Golfbaner er der mange af langs kysten, og vores lejlighed ligger meget tæt på golfbanerne El Paraiso, Los Flamingos, Atalaya og Guadalmina.

Der er ca. 10 min. kørsel til Puerto Banus og Marbella samt det samme den anden vej til Estepona centrum og havn. Estepona by er meget spansk og ikke særlig turistet i forhold til byerne tættere på Malaga. Strandpromenaden er flot og et yndet mål for spaniernes søndags eftermiddags spadseretur. Havnen er hyggelig, velholdt og har et lokalt præg med masser af fiskerestauranter.

Der er ca. tre 30-40 min. kørsel til Gibraltar og dermed også Afrika, og det er muligt fra base i La Fuente del Paraiso at besøge Andalusiens mange seværdige steder.


Comments are closed.